Albedo je obiteljska agencija za nekretnine koja uspješno posluje na Makarskoj rivijeri još od 2005. godine. Makarska za nas nije samo tržište nekretnina, ona je naš dom.

Albedo tim čini pet stručnjaka, specijaliziranih za različita područja prometa nekretninama u Hrvatskoj. Poznajemo svaki kutak Makarske rivijere i tu smo da vam pomognemo odabrati najbolje nekretnine

Na ovim web stranicama možete pronaći vrlo zanimljive nekretnine, možete ih pospremiti u svoju listu te uvijek imati na oku što je novo, a što je Albedo tim za vas odabrao kao najzanimljivije na tržištu nekretnina Makarske rivijere. Bilo da planirate graditi svoj dom iz snova i tražite građevinsko zemljište, siti ste gradske vreve i gužve pa tražite stan gdje ćete moći pobjeći i uživati u sunčanim makarskim danima, vilu s bazenom i pogledom na more ili tražite projekt za renovaciju, uvijek možete kontaktirati Albedo tim za pomoć pri odabiru. Dostupni smo putem emaila, telefona, whatsappa, instagrama i facebooka, a smješteni smo u samom centru Makarske pa smo sigurni da bi nas i golub pismonoša pronašao.

Naš mali, ali učinkovit tim, može se pohvaliti doista jedinstvenim stručnjakom za prodaju, koji svaku nekretninu iz ponude Albeda ima u malom prstu, a već iz prvog razgovora s vama znat će prepoznati koje nekretnine bi najbolje odgovarale vašim željama i kriterijima. Neumorno će s vama pretražiti svaki kutak Makarske rivijere dok ne pronađete "svoju" nekretninu".

Pravni um Albeda, stručnjak je upravo za zemljišnoknjižno pravo i imovinsko-pravne poslove s dugogodišnjim iskustvom. Još se nije susreo s nekretninom za čije papire nije našao lijek. 

Tu je i Albedov administrativni guru, po dalmatinski "mala od papira", koja će za klijente Albeda riješiti svu papirologiju, posjetiti sve institucije, upisati ih i registrirati gdje god je potrebno. Svim Albedo klijentima dati će i profesionalno obavljene prijevode svih dokumenata. Ona je i službeni sudski tumač za engleski i talijanski, a iza sebe ima i profesionalnu prevodilačku agenciju u Zagrebu za druge jezike. 

Malo koja agencija za nekretnine u Hrvatskoj može se pohvaliti dizajnerom interijera kakvog ima Albedo, s diplomom iz dizajna interijera stečenom na prestižnom Europskom institutu za dizajn u Milanu, magisterijem tog istog fakulteta za industrijski dizajn te dugogodišnjim iskustvom stečenim u Milanu i Los Angelesu

Najmlađa članica našeg tima, ali ništa manje profesionalna i poletna, je naša stručnjakinja za održavanje vaših nekretnina. Prodavateljima će pomoći da njihove nekretnine zablistaju u najboljem svjetlu. Potrudit će se osvježiti prostor, fotografirati ga iz najboljeg kuta kako bi kupcima mogli dočarati draž i ljepotu nekretnine koja se prodaje. Kupcima stoji na usluzi za razne potrebe, od unajmljivanja majstora za popravke do čišćenja nekretnine, iznajmljivanja, zalijevanje biljki, plaćanje računa, sve kako bi svoj odmor mogli provesti u miru i uživati u vremenu provedenom na Makarskoj rivijeri.

Od 2005. godine tržište nekretnina u Makarskoj nas je naučilo mnogočemu. Posvetili smo se pružanju najkvalitetnije moguće usluge svima koji žele kupiti nekretninu u Hrvatskoj ili prodati svoju nekretninu na Makarskoj rivijeri. Naša reputacija govori sama za sebe, a dugogodišnje uspješno poslovanje u hrvatskoj industriji nekretnina dokaz je kvalitetnih rezultata koje jamčimo našim klijentima. Pročitajte i što naši klijenti kažu o nama. 

Emil Šoštarić
Managing Partner - Prodaja nekretnina

Mob: +385 98 507989
emil@albedonekretnine.hr

 

Ani Šoštarić
Managing Partner - Stalni sudski tumač za engleski

Mob: +385 98 9632823
ani@albedonekretnine.hr

 

Jakša Jurasović
Specijalist za prodaju

Tel: +385 99 3461 775
jaksa@albedonekretnine.hr

 

Srđana Alač
Dizajner interijera - projektant