O nama

Dobrodošli na stranice agencije Albedo nekretnine Makarska!

nekretnine makarska, real estate makarska, makarska, dalmatia, croatia, dalmacija, hrvatska, albedo

 

Društvo Albedo Nekretnine Makarska posreduje pri kupnji i prodaji nekretnina - kuća, stanova i zemljišta na Makarskoj Rivijeri, kao ovlašteni posrednik za promet nekretninama s dugogodišnjim iskustvom. 

U svojoj ponudi imamo preko 500 nekretnina u Makarskoj, Brelima, Baškoj Vodi, Promajni, Krvavici, Tučepima, Podgori, Drašnicama, Podaci i drugim mjestima Makarske Rivijere, najljepšeg dijela Jadrana, poznatog po svojim bisernim plažama, kristalno čistom moru i planini Biokovo koja je štiti. 

 

Svojim klijentima nudimo usluge savjetovanja pri kupoprodaji, temeljito odrađivanje administrativnih poslova pri kupnji i prodaji nekretnina, uključujući službene prijevode dokumenata na engleski jezik, uslugu održavanja tj. property managementa, dizajna interijera.

 

Na našim stranicama naći ćete korisne pravne savjete vezane za kupnju i prodaju nekretnina, razne zanimljivosti o gradu Makarskoj i okolnim mjestima Makarske Rivijere, informacije o raznim događanjima na Makarskoj Rivijeri i preporuke za mjesta gdje lokalni stanovnici vole zalaziti. 

 

Svoja vrata otvorili smo 2005. godine i od tada smo pružili usluge posredovanja pri kupnji i prodaji nekretnina na području Makarske Rivijere brojnim zadovoljnim klijentima. Naš tim konstantno se educira, obnavlja i unapređuje svoja znanja te prati najnovije propise s područja nekretnina kako bi Vama kao klijentima bili u mogućnosti pružiti sigurnu i stručnu uslugu. S veseljem Vam očekujemo u svom uredu u centru Makarske, Ante Starčevića 8.

replica watches uk
replica watches sale
replica watches uk
chanel replica uk
chanel replica handbags
fake swiss watches