UPOZORENJE...

UPOZORENJE ....
 

Poštovani!

Ovim putem htjeli bi Vam htjeli skrenuti pažnju na veliki broj neovlaštenih agenata koji još uvijek posluje na hrvatskom tržištu nekretnina, kao i neprofesionalne agente koji će Vas uputiti na kupnju nekretnine bez da provjere cjelokupnu dokumentaciju vezanu za nekretninu ili su spremni svjesno Vam zatajiti informacije glede nekretnine. Neke agencije namjerno oglašavaju manje cijene nekretnina od onih koje su odredili prodavatelji, međutim takve informacije su netočne i navedene su isključivo kako bi na nepošten način privukle potencijalne kupce, koje po obilasku tih istih nekretnina dočekaju drugačije informacije. Isto tako, postoje agencije koje oglašavaju nekretnine na prodaju bez autorizacije od prodavatelja ili ikakvog direktnog kontakta s istim, pa i uz netočne slike ili neovlašteno preuzete slike s web stranica drugih agencija, itd.

Agencije koje ispunjavaju uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina upisane su u Registar posrednika u prometu nekretninama u Republici Hrvatskoj (popis možete naći na web stranici (http://hgkreg.hgk.hr/posredovanje/).  

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva 21. travnja 2009. godine izdalo je društvu Albedo d.o.o. Rješenje o ispunjavanju uvjeta Klasa: UP/I-330-01/09-01/707; Ur.br: 526-05-01-01/2-09-2 u skladu s kojim je društvo Albedo d.o.o. upisano u iznad navedeni Registar pod brojem 286/2009 dana 7.5.2009. godine.

replica watches uk
replica watches sale
replica watches uk
chanel replica uk
chanel replica handbags
fake swiss watches